Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul La Rochelle cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul La Rochelle – Île de Ré

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece ai posibilitatea de a-ți crea propriul program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul La Rochelle.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul La Rochelle

Majoritatea companiilor aeriene au acorduri cu companiile de închirieri auto, lucru care îți permite să ai tarife preferențiale dacă deții biletul de avion. Companiile care au birouri în incinta aeroportului sunt: Avis, Hertz, Sixt, Europcar și Enterprise. Se recomandă rezervarea mașinii online din timp, iar la sosire, un reprezentant al companiei te va aștepta cu cheile mașinii.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul La Rochelle

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri auto, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o stație pentru alimentare. La doar câteva minute de aeroport se află două stații de benzinărie Esso, pe Cours Forbin și pe Bulevardul Maréchal Lyautey.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului La Rochelle

Aeroportul este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiune. În imediata vecinătate a aeroportului se află drumul național N237, care leagă insula Île de Ré de estul țării. Tot acest drum se conectează cu drumul N11, care face parte din drumul european E611. N11 conectează Poitiers cu La Rochelle.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la unele dintre cele mai populare locații din regiune.

La Rochelle

La Rochelle este un superb oraș-port medieval, împânzit de arcade și clădiri istorice. Pentru că și-a păstrat atât de bine amprenta trecutului, La Rochelle este unul din cele mai pitorești și bogate orașe din punct de vedere istoric de pe coasta Atlanticului.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 10 minute. După ieșirea din aeroport, intrați pe drumul N237, apoi indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea înspre La Rochelle pe drumul Avenue du 8 Mai. Există mai multe locuri de parcare prin oraș, iar prețurile pornesc de la 0,20 Euro pentru o jumătate de oră în zona verde și 0,40 Euro pentru 20 de minute de staționare în zona portocalie.

Rochefort

La sud de aeroport se află Rochefort, pe coasta Atlanticului. Este un oraș liniștit pe străzile căruia domnește un aer liniștit. Este locul perfect pentru câteva zile de relaxare.
Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute. De la aeroport o luați spre La Rochelle. Continuați înspre sud, pe drumul N137 până la destinație. În privința parcărilor, majoritatea hotelurilor oferă locuri de parcare incluse în prețul camerei.

Île de Ré

Cei care au optat pentru câteva zile de relaxare la soare, nu au cum să rateze Île de Ré, insula care deține cele mai frumoase plaje din regiune. Pe lângă plaje, insula deține și câteva dintre cele mai frumoase sate din Franța: Ars-en-Ré și La Flotte.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 20 de minute. De la aeroport porniți spre vest, pe drumul D735. După ce treceți podul, continuați pe D201 până la destinație. În privința locului de parcare nu veți întâmpina dificultăți. De menționat mai e faptul că o porțiune de drum este cu taxă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.