La Rochelle

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din La Rochelle se numără Best Western Plus Masqhotel, Novotel La Rochelle Centre și Hôtel Mercure La Rochelle Vieux-Port Sud în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în La Rochelle, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre La Rochelle?

9,8
Gurmanzi
9,6
Călători în familie
9,0
Iubitori de istorie
8,3
Iubitori de natură
6,4
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (28)
Le Logis de La Touche
Le Logis de La Touche
07.06.2018

The stunning coastal town of La Rochelle is only a 30 minute car drive away heading west from Le Logis de La Touche (a large Holiday gite - see more information at www.LeLogisdeLaTouche.com)

Matthias Lemoine
Matthias LemoineFontenay-le-Comte
21.02.2017

Le joyaux touristique des Charentes ! Ville toujours en émoi avec de la vie à tout les coins de rues.

Jan D
Jan D
15.11.2016

Visit the old port, the three towers, Ile de Ré, the market place or wander around in the historic centre.

Rosemary B
Rosemary B
18.04.2016

You cannot visit Charente Maritime without seeing La Rochelle. The whole package, pubs, restaurants, markets and music. Wonderful marina and beaches. You can get the little boat from the Marina parking straight into the harbour. Not to be missed.

Planificați o călătorie în Franţa