Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închirieri auto la Aeroportul München

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul München.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul München

Există opt companii de închirieri mașini la aeroportul din München: Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Thrifty, Enterprise, Budget și Buchbinder. Toate birourile sunt amplasate în incinta aeroportului, la Terminalul 1. Mașinile se returnează în parcarea P6, care se află în imediata vecinătate.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii.

La doar 3 km de la ieșirea din aeroport există o benzinărie Agip pe partea dreaptă. Dacă vă îndreptați înspre aeroport, veți găsi o benzinărie Shell pe partea dreaptă, chiar înainte de aeroport.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul München este bine semnalizat și conectat la drumurile principale din regiune. Autostrăzile leagă aeroportul de München și zonele învecinate. Aeroportul este conectat direct la autostrada A92, de unde puteți ajunge cu ușurință în oricare din orașele din regiune.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații din regiune de la Aeroportul München.

München

Capitala Bavariei reprezintă o destinație de top pentru turiști din întreaga lume, München fiind faimos pentru cultura sa, arhitectura, istoria și nu în ultimul rând, Oktoberfest, celebrul festival dedicat berii.

Drumul de la aeroport durează aproximativ o jumătate de oră. De la aeroport intrați pe autostrada A92, după care continuați pe A9 pentru a ajunge la destinație. Parcarea în München este cu durată limitată pe străzi în zona centrală, dar există și parcări speciale unde prețul variază între 2 și 4 Euro pentru o oră.

Freising

Freising este una din cele mai vechi localități din Bavaria, situată la 15 minute de mers cu mașina de aeroport. Se spune că aici se află cea mai veche berărie din lume, iar străzile înguste și aerul calm fac din Freising locul ideal pentru câteva zile de relaxare.

La ieșirea din aeroport o luați la dreapta și intrați pe autostrada A92. Indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea spre Freising. Cât despre locurile de parcare, nu veți întâmpina probleme în a găsi un loc chiar în centrul orașului.

Landshut

Landshut, situat pe malul râului Isar, este renumit pentru biserica Sf. Martin și Castelul Trausnitz, clădiri gotice de o deosebită importanță arhitectonică. De la aeroport, drumul cu mașina durează aproximativ 30 de minute și este foarte accesibil. După ieșirea din aeroport, intrați pe autostrada A92. Indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea în Landshut. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi un loc de parcare un oraș, ba mai mult, unele hoteluri oferă loc de parcare gratuit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.