Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Preveza cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Preveza

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Țărmurile grecești au fost și vor fi mereu un punct de atracție pentru turiști, începând de primăvara și până toamna târziu. Mitologia acestei țări este cunoscută de întreaga lume și fascinează pe oricine îndrăznește să o aprofundeze. Un concediu în Grecia nu are cum să de-a greș, mai ales că aveți atâtea locații deosebite din care să alegeți. Preveza se află în partea de nord - vest a Greciei și reprezintă o destinație ideală pentru un concediu. Dacă doriți să exploatați o suprafață cât mai mare din țărmurile grecești din zona Preveza, atunci închirierea unei mașini este de luat în calcul încă înainte de a ajunge aici. Cu Skyscanner aveți posibilitatea de a închiria o mașină direct de la aeroport.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Preveza

La aeroportul din Preveza exista patru companii de închiriat mașini: Avis, Thrifty, Budget și Enterprise.

Benzinării lângă aeroportul Preveza

Veți găsi două benzinării în apropiere de Preveza, una dintre ele fiind Shell, iar cealaltă BP. Amândouă se află pe Leoforos Ioanninon.

În apropierea aeroportului Preveza

De la aeroport veți ajunge în mai puțin de 15 minute în orașul Preveza, distanța fiind de 7 km. După ce părăsiți aeroportul trebuie să urmați drumul E952. Orașul Preveza este capitala regiunii care îi poartă numele și este un important centru turistic.

Locații de vizitat

Parga

La nord de Preveza, la o distanță de 61 km, se află stațiunea Parga. Este o stațiune din ce în ce mai căutată de turiști, având faleza plină de cafenele, taverne, restaurante și diverse magazinașe cu suveniruri. Portul este unul mic, iar de aici pleacă diverse bărci cu turiști spre alte plaje care se află în apropierea stațiunii. Pentru a junge în Parga trebuie să conduceți pe drumul 18, paralel cu linia țărmului. Pe drum vă puteți opri și în alte stațiuni, iar Paralia este una dinte ele.

Lefkada

La sud de aeroport se află una dintre cele mai frumoase insule grecești - Lefkada. Este recunoscută datorită liniei de coastă cu nisip alb și apă de culoarea turcoazului, un țărm tipic grecesc. Această insulă este mereu plină de turiști datorită peisajelor, serviciilor și prețurilor accesibile. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe drumul 42 și durează mai puțin de o oră să ajungeți pe insulă. Fie că doriți să ajungeți până în cel mai sudic punct al insulei care este Porto Katsiki sau să vizitați alte stațiuni frumoase ale insulei, nu veți întâmpina probleme cu transportul deoarece nu depindeți de nimeni atâta timp cât dispuneți de mașina închiriată. Dacă aveți cazare într-una dintre stațiunile de aici, puteți lăsa mașina parcată în parcarea hotelului, dacă acesta dispune de una sau puteți să cereți informații la recepția hotelului, iar personalul vă va indruma către un loc de parcare.

Parcarea în stradă este uneori gratuită, iar în locurile unde trebuie plătită, prețul variază între 1 euro și 2 euro pentru o oră de parcare.

Golful Ambracia

În zona Preveza se află Golful Ambracia, fiind unul dintre cele mai mari golfuri închise din Grecia. Preveza, Karvassaras și Vonitsa se află pe țărmurile golfului. Golful Ambracia este o zonă de o importanță ecologică deosebită, aflându-se pe lista RAMSAR. Merită așadar să vă rezervați câteva ore pentru a face o plimbare în această zonă, ținând cont de faptul că se află foarte aproape de aeroportul pe care ați aterizat.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.