Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Strasbourg cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Strasbourg Entzheim

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță în Strasbourg sau o călătorie prelungită în regiunea Alsacia, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul strasbourg Entzheim.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Strasbourg Entzheim

La Aeroportul Strasbourg se află birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto, precum și câteva locale. Câteva dintre acestea sunt: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz sau Sixt.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Strasbourg Entzheim

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii poți avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Înspre sud, la doar 10 minute de aeroport se află o stație de benzinărie Total. Înspre Strasbourg se află mai multe stații, cea mai apropiată fiind una Total.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. La sud de aeroport se află autostrada fără taxă A35, care conectează Elveția cu granița germană via Strasbourg. La nord de aeroport se află drumul național N4 care conectează regiunea cu capitala Paris.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Strasbourg.

Strasbourg

Strasbourg este un oraș fermecător. Datorită poziționării sale, aproape de granița cu Germania, Strasbourg îmbină perfect tradițiile, gastronomia și arhitectura celor două țări. Capitala regiunii Alsacia este un oraș unic care-și așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe autostrada A35. Condusul prin Strasbourg este ușor accesibil, dar sunt anumite zone în care accesul cu mașina este interzis. Există și multe parcări special amenajate în apropierea orașului vechi. Totuși, multe hoteluri oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Kaysersberg

Kaysersberg este un oraș pitoresc, reprezentativ pentru cultura alsaciană. Este situat într-o vale, înconjurat de podgorii și dealuri împădurite care parcă protejează orașul. Centrul medieval al orașului este principalul obiectiv, cu case și clădiri superbe care datează din secolul al XVI-lea.
Cel mai ușor traseu spre Kaysersberg este pe autostrada A35, iar drumul durează aproximativ o oră. În privința parcărilor, majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Colmar

Colmar este un oraș care dezvăluie adevăratul spirit alsacian. Este o veritabilă comoară datorită arhitecturii clădirilor și a varietății de monumente care îți dezvăluie o istorie de aproape 1000 de ani. Este locul perfect pentru câteva zile de relaxare împreună cu familia.
Drumul de la aeroport durează în jur de 50 de minute pe autostrada A35. În privința parcărilor, este destul de dificil să găsești un loc de parcare în zona centrală, iar locurile de parcare de pe străzi au timp limitat de maxim 2 ore de staționare. Cel mai indicat e ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.