Hartă

Zboruri ieftine de la Cagliari la Roma

Informații zbor de la Cagliari la Roma

Companii aeriene cu zboruri directe

2

Zboruri pe săptămână

60

Durată medie zbor, distanță totală 401 kilometri

1h 5min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Alitalia

Roma Fiumicino și Roma Ciampino

2 aeroporturi

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 februarie 2016

Cagliari – Roma

Aeroportul Cagliari Ermas este situat pe insula Sardinia și se află la o distanță de 7 kilometri de Cagliari. Este principalul aeroport care conectează insula cu Europa și restul lumii. Cele mai importante companii aeriene care operează zboruri de la și spre Cagliari sunt Alitalia, Air Berlin, British Airways, EasyJet și Lufthansa.

Pe ruta Cagliari – Roma există zboruri directe în fiecare zi a săptămânii. Companiile aeriene care oferă acest zbor sunt Alitalia și Ryanair. Zborurile oferite de Alitalia aterizează la Roma la Aeroportul Leonardo da Vinci Fiumicino, iar zborurile operate de compania Ryanair au ca destinație Aeroportul Roma Ciampino.

Pentru a călători de la Cagliari la Roma vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat online; cu toate acestea e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp poți face cumpărături la unul dintre magazinele din incinta aeroportului sau poți servi masa la restaurant.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport în comun pentru a ajunge în capitala Italiei. Aeroportul Fiumicino se află la o distanță de 30 de kilometri de Roma. Aeroportul pune la dispoziția pasagerilor diverse mijloace de transport. Cel mai ieftin și accesibil este autobuzul, iar stația se află vizavi de Terminalul 2 sosiri. O altă modalitate eficientă pentru a ajunge în centrul Romei este cu ajutorul trenului Trenitalia. Stația se află în incinta aeroportului, în apropierea terminalelor sosiri și plecări. Aeroportul Ciampino se află la aproximativ 26 de kilometri de Roma. Costul transportului cu autobuzul este de 1 Euro. Ambele aeroporturi oferă servicii de închirieri auto. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri se află în incinta aeroporturilor și sunt deschise zilnic de dimineața și până seara târziu.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, ora locală din Cagliari fiind aceeași cu cea din Roma. De asemenea, condițiile meteo sunt asemănătoare în cele două locații.

Roma fiind capitala Italiei, este de așteptat ca prețurile să fie mai ridicate decât în Cagliari. Mai jos vei găsi câteva informații despre costuri și tarife.

Dacă dorești să servești masa la un restaurant ieftin, vei plăti în jur de 15 Euro. Un meniu complet la un fast-food te va costa aproximativ 7,50 Euro. O bere la draft te va costa 4,50 Euro, iar una la sticlă de 0,33 ml aproximativ 3 Euro. Prețul unui bilet de călătorie cu un mijloc de transport în comun este de 1,50 Euro, iar dacă vrei să folosești taxiul e bine de știut că prețul de pornire este de 3,70 Euro și tariful pe kilometru este de 1,50 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.