Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Roma

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Roma

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

369 lei

Companie aeriană cu zboruri directe

1

Zboruri pe săptămână

6

Durată medie zbor, distanță totală 1053 kilometri

2h 5min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Red Wings

Roma Fiumicino și Roma Ciampino

2 aeroporturi

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

Cluj-Napoca - Corfu

Unul dintre principalele aeroporturi ale României, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca se află în continuă dezvoltare și pune la dispoziția pasagerilor săi zboruri spre numeroase destinații europene.

De la Aeroportul Cluj-Napoca nu există zboruri directe spre Corfu. Cu toate acestea, există zboruri cu o escală oferite de companiile Lufthansa împreună cu Condor sau AirBerlin și WizzAir împreună cu RyanAir. Avioanele operate de Lufthansa au escală la München, iar cele operate de WizzAir au escală la Köln. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii.

Pentru această călătorie vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Check-in-ul îl poți efectua online cu până la 3 ore înainte de zbor. Este recomandat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de internet gratuit, servicii bancare sau poți cumpăra suveniruri de la magazinele cu produse tradiționale românești din incinta aeroportului.

Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Internațional Corfu Ioannis Kapodistrias. De la aeroport poți ajunge cu ușurință în centrul orașului. Drumul cu autobuzul durează aproximativ 10 minute. Poți călători și cu taxiul, stația fiind la ieșirea din aeroport. Dacă vrei să explorezi insula în ritmul tău, poți închiria o mașină direct de la aeroport. Printre companiile de închirieri auto care au birouri în incinta aeroportului se numără Avis, Hertz, Sixt și Europcar.

Între România și Grecia nu există diferență de fus orar, astfel ora locală din Cluj-Napoca coincide cu ora locală de pe insula Corfu. Temperaturile sunt puțin mai ridicate pe insula Corfu față de cele din Cluj-Napoca.

Corfu reprezintă o destinație de vacanță perfectă și cea mai populară insulă din Marea Ionică. Plaje întinse, castele, priveliști superbe sunt doar câteva dintre motivele pentru care turiști de peste tot aleg Corfu. Este de așteptat ca prețurile și tarifele să fie mai mari decât cele din Cluj-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații utile despre costuri, care te pot ghida în călătoria pe care urmează să o ai.

Masa servită la un restaurant accesibil costă 10 euro. Pentru o cină în doi la un restaurant nici prea scump, dar nici ieftin vei plăti în jur de 28 euro. Un cappuccino servit la o terasă te va costa 2,70 euro. Dacă vrei să călătorești cu mijloace de transport în comun, vei plăti pentru un bilet 1,35 euro. Dacă alegi taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 2,60 euro, iar tariful pe kilometru este de 1 euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este 1,48 euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.