Hartă

Zboruri ieftine de la Oradea la Frankfurt pe Main

Informații zbor de la Oradea la Frankfurt pe Main

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

1.138 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Frankfurt pe Main și Frankfurt-Hahn

2 aeroporturi

Oradea – Frankfurt

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

 

Aeroportul Oradea este un aeroport în plină dezvoltare și este deschis traficului intern și internațional. Companiile aeriene care operează zboruri la și de la Aeroportul Oradea sunt Tarom și Blue Air.

De la Aeroportul Oradea nu există zboruri directe spre Frankfurt. Cu toate acestea, există zboruri cu una sau mai multe escale. Compania aeriană Tarom oferă zboruri spre Frankfurt cu escală la Aeroportul Otopeni din București. Aceste zboruri sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii.

Pentru a putea călători de la Oradea la Frankfurt, vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Biletul poate fi cumpărat online. De asemenea, și check-in-ul poate fi efectuat online cu până la 3 ore înainte de decolare. Este indicat să ajungi la aeroport înainte cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp poți servi o cafea, ai acces gratuit la internet sau te poți folosi de salonul de protocol din incinta aeroportului.

Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Internațional Frankfurt, cunoscut și sub numele de Aeroportul Frankfurt am Main. Este unul dintre cele mai importante aeroporturi europene și hub-ul principal al companiei aeriene Lufthansa.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Frankfurt, deoarece aeroportul se află la o distanță de 11 kilometri de oraș. Cea mai accesibilă modalitate de a ajunge de la aeroport la Frankfurt este cu ajutorul trenului S-Bahn. Stația se află lângă Terminalul 1, iar călătoria până la Hauptbahnhofdurează în jur de 15 minute. Prețul unui bilet pentru adulți este de 4,65 Euro, iar pentru copii prețul biletului este de 2,80 euro. Biletele pot fi cumpărate de la automatele din stație. În apropierea stației de tren se află stația de autobuz. Autobuzul pornește odată la 30 de minute și te poate duce până în centrul orașului. Prețul unui bilet pentru adulți este de 8,45 euro, iar pentru copii de până la 14 ani prețul este de 6,60 euro. Poți opta și pentru taxi. Călătoria până în centrul orașului durează între 20 și 30 de minute, iar prețul va fi în jur de 30 de euro. Dacă vrei să-ți creezi propriul program, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină direct din aeroport. Companiile de închirieri auto care au birouri în incinta Aeroportului Internațional Frankfurt sunt Avis, Advantage, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz și Sixt.

Diferența de fus orar dintre cele două locații este de o oră. Astfel, ora locală din Frankfurt este cu o oră în urma celei din Oradea.

Frankfurt este o putere economică și culturală și o destinație mai scumpă decât Oradea. Mai jos vei găsi câteva informații legate de prețuri și tarife, care te pot ghida în călătoria pe care urmează să o ai.

Pentru o masă servită la un restaurant accesibil vei plăti aproximativ 10 euro. Costul unui bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 2,75 Euro. În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o stație pentru alimentare. Prețul unui litru de benzină este de 1,32 euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.