Melk

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Melk se numără Haus 7 Stadtmitte, Danube Dreamin' și Appartemente Donaustrand în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Melk, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Melk?

9,8
Iubitori de istorie
7,5
Călători în familie
Recenzii membri (9)
Dennis Rose
Dennis RoseMerriam
28.12.2015

Beautiful small town with the famous Melk Abbey. Nice shopping in multiple small shops and many small cafes and restaurants. Easy train ride from Vienna - about 1.5 hours.

Wana Ursiripant
Wana UrsiripantBangkok
06.01.2017

Melk is a small city along the Danube river. The one of famous monastic sites of Melk is Stift Melk or Melk Abbey. If you stay in Vienna and have a half day free, try to visit Melk. It'll be a great trip outside Vienna.

Rosa Burger
Rosa BurgerBischofshofen
21.09.2014

Great

Thoranin Triwit
Thoranin TriwitChiang Mai
14.10.2012

Planificați o călătorie în Austria