Hartă

Bilete avion Austria

Austria, situată în inima Alpilor și a Dunării este la fel de populară ca orice altă destinație turistică precum Spania, Italia, Turcia. Vacanțele în Austria combină drumețiile montane, sporturile de iarnă într-o natură pură. Călătorind în această țară, vei fi inspirat de cultură, artă, istorie sau natură, în orașe precum Viena până la unul dintre cele mai mici state federale, Voralberg.

În ciuda faptului că nu are ieșire la mare, Austria are multe de oferit în privința lacurilor, unde poți să te bucuri de sporturi de apă în timpul verii sau să patinezi și să faci o plimbare pe lacurile înghețate iarna. Unul dintre cele mai frumoase lacuri este lacul Traunsee, înconjurat de Gmunden și Ebensee. Acest loc oferă amintiri de neuitat, de aceea multe cupluri pot să își organizeze aici nunta pe un vaporaș.

Este binecunoscut că cele mai bune vacanțe de schi se pot face în Salzburg, Tyrol sau Voralberg. Dar studenții din Innsbruck sunt foarte avantajați, deoarece diminețile ei pot sta la cursuri, iar apoi se pot urca în funicular pentru a se bucura de o după-amiază la schi. Printre numeroasele alte lucruri pe care le poți face în Austria, nu rata ocazia să te duci la campionatul de volei pe plajă din Klagenfurt, să bei vin fiert în centrul Vienei sau să explorezi cea mai mare peșteră de gheață din lume în Werfen.

Cât despre muzică și cultură, Austria nu se lasă mai prejos, deoarece în fiecare vară (august) are loc festivalul de muzică de la Castelul Grafenegg, unul dintre cele mai reprezentative locuri în stil romantic din Austria. Mii de turiști sosesc aici pentru a se delecta cu concerte muzicale interpretate de London Symphony Orchestra. Acest eveniment este o ocazie bună pentru a te relaxa într-un decor de basm , castelul aflându-se în apropiere de Viena, și oferind o priveliște rurală idilică. Se pot rezerva bilete pentru transferurile cu autobuzul din Viena pentru participanții la concerte.

Atunci când plănuiești să faci o călătorie în Austria, trebuie să știi că Austria este membră a Uniunii Europene și a spațiului Schengen. Nu există restricții de călătorie pentru cetățenii români, aceștia având posibilitatea de a călători doar cu pașaportul sau cartea de identitate în termen de valabilitate.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.