Comox

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Comox se numără Red Roof Inn Cottage, Little Bear Garden View Self-Catering Suite și Howard Johnson Courteneay Bc în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Comox, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Comox?

Recenzii membri (5)
Arnold Urbonas
Arnold UrbonasEdmonton
06.01.2017

Went to Comox with my wife to visit her family in the area. Drove to Port Hardy to visit more family. Very nice weather in June.

Matthew Jordan
Matthew JordanStratford
06.01.2017

Spent 2 week in Comox, beautiful town. The museums and library where excellent, beaches and fishing were great, and there is an Air Force base nearby that has an interesting Air Museum and watching the jets is a great way to pass some time.

Adrienne Oelrich
Adrienne OelrichPenticton
06.01.2017

i was born here

Nverstop
NverstopCalgary
06.01.2017

Very pretty, great accommodation and restaurants, and friendly people.

Planificați o călătorie în Canada