Toronto

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Toronto se numără Sandman Signature Toronto Airport Hotel, EST Hotel și Best Western Plus Toronto North York Hotel & Suites în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Toronto, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Toronto

începând de la 394 lei
începând de la 593 lei
începând de la 1.472 lei

Ce spun călătorii despre Toronto?

9,8
Gurmanzi
9,8
Călători în familie
9,4
Călători de aventură
7,9
Iubitori ai vieţii de noapte
7,8
Iubitori de natură
Recenzii membri (908)
John Wright
John Wright
18.09.2019

Reședințați orașul cu restaurante și baruri grozave. Turnul CN merită o călătorie în vârf. Foarte plăcut stând lângă lac cu o bere seara.

Leslie Mantilla
Leslie Mantilla
13.09.2019

Sunt destul de dezamăgit când am înregistrat zborul înapoi la Londra în 2 septembrie trecut. A fost haos! Cozile erau oribile. A fost nevoie de oameni care înghesuiau coridorul dintre cheia de check-in pentru ca personalul să se mute și să ne spună unde să mergem. Ei trebuie să fie mai organizați.

Cristian  De la Cruz
Cristian De la Cruz
05.10.2019

Gente súper amable, una gran ciudad con mucho por hacer sobre todo en verano

Vanee A
Vanee A
05.09.2019

Recomendable visitar en invierno el botanic garden, es como una pequeña selva, bosque en medio de la nieve. Cenar en el restaurante 360 de CN Tower al atardecer, para así contemplar el día y la noche. Compren el City pass para los museos, vale la Pena. Caminar y apreciar la ciudad también es mágico. Souvenirs en St. Lawrence Market. Es fácil tomar un bus que te lleve a Niagara Falls

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 559 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Toronto este mai, cu un preț mediu de 1.067 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 822 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 833 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Toronto, temperatura medie estimată în februarie este -2,6°C/27,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 26,0°C/78,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -6,5°C/20,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Toronto este Insula Toronto (YTZ) (3,05 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Toronto Pearson International (20,40 km) Toronto Buttonville (23,77 km) Hamilton (69,85 km)

Planificați o călătorie în Canada