Varadero

18 dec. 2019 - 19 dec. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Varadero se numără Iberostar Laguna Azul, Barceló Solymar - All Inclusive și Iberostar Tainos în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Varadero, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Varadero

începând de la 491 lei
începând de la 591 lei
începând de la 1.060 lei

Ce spun călătorii despre Varadero?

9,8
Iubitori de natură
9,3
Călători în familie
9,2
Sănătate
7,8
Călători eco
7,8
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (60)
Zibuyile  Zulu
Zibuyile Zulu
03.07.2019

I had an amazing time in Varadero Cuba. The weather is perfect. The beach is the most beautiful I’ve seen. I went snorkeling as well. Fantastic!. The town has restaurants with great food

Glenda Isaac T.
Glenda Isaac T.
06.04.2019

The environment, the weather, the people, the fun, how much you can do with little, a place to visit without any doubt. Do not forget the beach

Luisa
LuisaNapoli
26.01.2019

Varadero is the perfect destination for those who love to visit Cuba and explore one of the most beautiful beaches in the world!!

Jane Danic
Jane DanicSarnia
04.11.2012

Beautiful beaches, life guarded, great fish dinners, lots of fresh fruit, If you are not a swimmer and don't enjoy sunning, you will not like Cuba. My husband and I loved it. We met some interesting people while visiting there.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 420 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Varadero este ianuarie, cu un preț mediu de 602 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în decembrie anul trecut a fost 540 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 517 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Varadero, temperatura medie estimată în decembrie este 22,6°C/72,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,6°C/88,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 17,8°C/64,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Varadero este Varadero (VRA) (29,97 km).

Planificați o călătorie în Cuba