Lucerna

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lucerna se numără Hotel Falken, Barabas Luzern și Hotel Spatz în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lucerna, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Lucerna?

9,8
Iubitori de natură
9,4
Excursionişti
9,3
Călători în familie
Recenzii membri (100)
Jane  Choh
Jane ChohSingapore
29.08.2018

A great place to visit and a different culture and experience. Please get the Swiss Pass while traveling in Switzerland because worth it !!!!

HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
14.03.2016

This is another beautiful part of Switzerland, full of history, great restaurants and lots of shops!!

Alea G.
Alea G.Union City
18.12.2015

Had to transfer trains on the way to Basel, so decided to take a quick tour. Got rained out, but it was a gorgeous area to explore.

Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
13.12.2014

Lucerne is one of the most beautiful places in the world. The quite town is full of history and nestled into one of the most amazing landscapes in the world. However, expect to spend a few extra euros on a visit to this town as the entire area is rather luxurious.

Planificați o călătorie în Elveţia