Saas-Fee

14 apr. 2020 - 15 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Saas-Fee se numără Hotel Imseng, Hotel Eden No. 7 și Hotel Tenne în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Saas-Fee, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Saas-Fee

începând de la 898 lei
începând de la 1.304 lei
începând de la 2.364 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este iunie, cu o medie de 697 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Saas-Fee este decembrie, cu un preț mediu de 1.356 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 813 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 884 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Saas-Fee, temperatura medie estimată în aprilie este 4,8°C/40,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 20,3°C/68,5°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -4,0°C/24,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Saas-Fee este Sion (SIR) (48,47 km).

Planificați o călătorie în Elveţia