Zürich

2 mar. 2020 - 3 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Zürich se numără Holiday Inn Zürich - Messe, Hotel Krone Unterstrass și Greulich Design & Lifestyle Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Zürich, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Zürich

începând de la 840 lei
începând de la 1.060 lei
începând de la 2.296 lei

Ce spun călătorii despre Zürich?

9,8
Călători de lux
7,6
Gurmanzi
7,6
Călători în familie
7,3
Călători eco
7,2
Iubitori de natură
Recenzii membri (269)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
15.06.2019

Țara minunată Unul dintre cei mai buni pentru a trăi în lume. Totul funcționează perfect și Zurich este un hub frumos pentru a explora Elveția, mai ales cu trenul.

Veronica  Ryder
Veronica Ryder
02.04.2019

IUBIRE Elveția. Foarte pitoresc și arată exact ca o carte poștală. Nu este nevoie de editare !! Cu siguranță se va întoarce. Am fost să vizităm un prieten care locuiește acolo și am petrecut cea mai mare parte a timpului făcând lucruri în aer liber. Am făcut excursii în Luzern și am mers la un spa nude (promovează încrederea corporală și merită experiența), cumpărând în Berna, mers la baruri locale. M-am dus în iulie / august și recomand să aduc un sacou, deoarece a început să se răcească.

Maria Eduarda  Da Silva
Maria Eduarda Da Silva
18.01.2019

Cea mai uimitoare călătorie a vieții mele! Zürich este orașul perfect, transportul public de calitate, brânză bună, siguranță, au fost 3 luni fantastice! Abia aștept să mă întorc!

Victori Bui
Victori Bui
03.11.2019

Switzeland- Zurich is nice, I love everything from this country but just food is so so

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 774 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Zürich este decembrie, cu un preț mediu de 1.135 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 883 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 899 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Zürich, temperatura medie estimată în februarie este 2,1°C/35,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 24,9°C/76,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -2,3°C/27,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Zürich este Zurich (ZRH) (10,02 km).

Planificați o călătorie în Elveţia