Lyon

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lyon se numără Globe Et Cecil, Hôtel Le Roosevelt și Best Western Crequi Lyon Part Dieu în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lyon, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Lyon

începând de la 415 lei
începând de la 628 lei
începând de la 979 lei

Ce spun călătorii despre Lyon?

9,8
Iubitori de istorie
8,4
Călători în familie
7,8
Călători eco
7,2
Iubitori de natură
7,2
Călători de aventură
Recenzii membri (84)
Miguel Ángel Akke Del Pino
Miguel Ángel Akke Del Pino
21.11.2019

Beautiful City with a beautiful history. A wonder to get lost in their streets

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
20.11.2018

A city full of surprises that invites more exploration that is full of students and business opportunities.

Alyssa Driscoll
Alyssa DriscollBeijing
02.05.2018

Spent two weeks here take French classes. It has secured it's place as my favorite French city. Definitely come for the food, the croix rousse area, the fete des luminees and the FOOD.

Sarina C
Sarina CLondra
13.01.2018

Lyon is just an amazing city and so underrated, in my opinion. I would highly recommend it for someone who loves food, art and history but would like to get off the beaten track. The little restaurants and patisseries in Vieux Lyon are absolute treasures. Also, the Musée De Confluences was a surprise favourite - one of the most well-curated museums in the world. At least, in this travellers experience. Don't forget to take the furnicular for a great view of the city and also take the vaporetto boat for a new way to experience Lyon.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 484 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Lyon este august, cu un preț mediu de 674 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 547 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 554 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Lyon, temperatura medie estimată în februarie este 5,4°C/41,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 27,6°C/81,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 0,8°C/33,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Lyon este Lyon Bron (LYN) (9,13 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Lyon Saint Exupéry (19,56 km) Saint-Étienne (48,64 km) Grenoble (58,91 km)

Planificați o călătorie în Franţa