Hartă

Zboruri ieftine de la Madrid la Londra

Informații zbor de la Madrid la Londra

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

161 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

7

Zboruri pe săptămână

200

Durată medie zbor, distanță totală 1265 kilometri

2h 10min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Iberia

Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton și altele

6 aeroporturi

Madrid – Londra

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

 

Primul și cel mai mare aeroport al Spaniei, Aeroportul Internațional Madrid-Barajas se află pe locul 5 în clasamentul aeroporturilor europene și este unul dintre cele mai cunoscute aeroporturi internaționale în ceea ce privește numărul de pasageri. Fiind un aeroport atât de important, este de la sine înțeles că oferă zboruri spre toate colțurile lumii.

Pe ruta Madrid – Londra există peste 20 de zboruri directe în fiecare zi a săptămânii. Companiile aeriene care oferă zboruri pe acest traseu sunt British Airways, EasyJet, Iberia, Iberia Express, RyanAir, Air Europa și Norwegian Air. La Aeroportul Stansted aterizează avioanele companiei RyanAir. La Aeroportul Heathrow aterizează avioanele companiilor Iberia și British Airways. La Aeroportul Luton sosesc avioane EasyJet. La Aeroportul London City aterizează avioanele companiei British Airways, iar la Aeroportul Gatwick sosesc avioanele companiilor EasyJet, Air Europa, Norwegian Air și Iberia Express.

Pentru a călători de la Madrid spre Londra vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Check-in-ul poate fi efectuat și online cu până la 3 ore înainte de zbor. Este indicat să ajungi în aeroport cu o oră și jumătate înainte de decolare. În acest timp te poți bucura de serviciile oferite de Aeroportul Madrid-Barajas. Ai acces gratuit la internet, o mulțime de magazine, servicii bancare sau oficiu poștal.

După aterizare, vei avea nevoie de un mijloc de transport în comun pentru a ajunge în capitala Marii Britanii. Cel mai apropiat aeroport de Londra este Aeroportul London City. De aici poți călători cu trenul Docklands Light Railway, acesta fiind rapid și accesibil. De la Aeroportul Heathrow poți alege între tren, autocar sau metrou. Aeroportul Stansted este și el bine conectat la rețeaua de mijloace de transport în comun. De aici poți alege trenul Stansted Express. La Aeroportul Luton, cea mai accesibilă modalitate de a ajunge la Londra este cu ajutorul autocarului. Stația se află la ieșire, imediat după zona de sosiri. Și la Aeroportul Gatwick este stație de tren și este situată la Terminalul Sud. În toate aeroporturile londoneze poți opta pentru închirierea unei mașini. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto sunt deschise în fiecare zi în incinta aeroporturilor.

Diferența de fus orar dintre cele două capitale europene este de o oră. Astfel, ora locală din Londra este cu o oră în urma celei din Madrid.

Deși ambele orașe sunt destinații populare de vacanță, Londra este mai căutată și, astfel, prețurile sunt mai ridicate decât în Madrid. Mai jos vei găsi câteva informații care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Masa servită într-un restaurant londonez accesibil te va costa 15 lire sterline. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este 2,50 lire, iar dacă vrei să folosești taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este 3 lire, iar tariful pe kilometru este același, 3 lire. În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o stație pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este 1,11 lire sterline.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.