Coimbatore

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Coimbatore se numără Vivanta By Taj Surya, The Residency Towers Coimbatore și Treebo ESS Grande în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Coimbatore, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Coimbatore?

9,8
Călători de aventură
7,6
Călători în familie
7,3
Gurmanzi
7,3
Excursionişti
6,4
Studenţi
Recenzii membri (13)
Prashanth Sridharan
Prashanth Sridharan
05.05.2016

Best place to live !!! Awesome people fabulous food !!! Coimbatore is like another home to me !!! A place where you can never get bored !!

Gopal
GopalCoimbatore
02.09.2016

I love this city .. Has many historical place to visit and nice place to spend time with family and friends ..

Hari
HariNew York City
06.01.2017

Good city, but the only reason you would go there is as a stopover en route to the hills of Ooty or on a rapid business trip.

Shubha
ShubhaBengaluru (Bangalore)
07.06.2017

Best place in tamilnadu to visit.

Planificați o călătorie în India