Kochi

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kochi se numără Poovath Heritage An Amritara Resort, Sukhayus Wellness Ayurveda Retreat și The Colonial Quarters în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kochi, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Kochi?

9,8
Gurmanzi
9,4
Iubitori de istorie
7,9
Excursionişti
7,2
Călători de aventură
6,3
Călători eco
Recenzii membri (51)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
20.07.2018

During your time in Kerala you'll want to spend a few days exploring Kochi, including the waterfront, the churches, the markets, and the food scene. Much calmer than many other Indian cities.

Griselda Gonsalves
Griselda GonsalvesMargao
02.06.2017

Very calm and it's a must when u come to Kerala since it's a specialty the backwaters

Gopal
GopalCoimbatore
25.07.2016

This city is amazing located at the river banks .. Looks great .. Nice to visit with family and friends ..

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
03.12.2015

good place to visit nice city, the small coconutfaber factory, the jewish synagoge they like to have visitors and they explain the situation very friendly.

Planificați o călătorie în India