Puri

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Puri se numără Hotel Shree Hari, Sagar Tarang Residency și Hotel East West în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Puri, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Puri?

9,8
Iubitori de istorie
7,4
Căutători spirituali
6,0
Excursionişti
Recenzii membri (13)
shailesh bansal
shailesh bansalAgra
01.02.2017

It's a beautiful city with lot of locals around selling local artifacts, religious souvenirs etc. With its majestic beach and Jagannath temple, it's one of a must go places when in Orissa.

World Tour Plan
World Tour PlanThimphu
21.07.2016

Looking for self time and relaxation? Puri Beach is the best place for you. You will love the scenery , environment ,food and people.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
12.03.2015

nice place, long beach not very clean, a lot of backpackers, the legal ganja here is not for tourists.

Shweta Seth
Shweta SethLondon
06.01.2017

It is considered that a pilgrimage of the temples of India is not complete without making the journey to Puri.

Planificați o călătorie în India