Benoa

7 mar. 2020 - 8 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Benoa se numără The Ayodya Palace Bali, Terrace Bali Inn și Ellies Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Benoa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Benoa

începând de la 158 lei
începând de la 386 lei
începând de la 1.089 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 388 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Benoa este iunie, cu un preț mediu de 737 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 574 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 595 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Benoa, temperatura medie estimată în februarie este 28,0°C/82,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, noiembrie, cu o medie de 31,5°C/88,7°F. Cea mai friguroasă lună este august, cu temperaturi medii de 23,3°C/73,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Benoa este Denpasar (Bali) (DPS) (7,72 km).

Planificați o călătorie în Indonezia