Așkelon

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Așkelon se numără Moshe pantauz & loft, The Basement Secret and Invested și Sea4U Resort în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Așkelon, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Așkelon?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Studenţi
9,8
Iubitori de natură
7,5
Călători de aventură
Recenzii membri (3)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
28.07.2014

Ashkelon is a beautiful port city. Be sure to check out the archeological ruins in the city park and for a fun restaurants and bars head down to the Marina and try any of the bars on the water!

Sofia Fourlatara Skatkova
Sofia Fourlatara SkatkovaBeersheba
28.07.2013

The one of my favorite town in Israel. Nice beach, good restaurant near the sea.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
15.08.2013

Beautiful city with so much history! You can't walk down the beach without coming across ancient pottery shards. The marina is a fun modern place to go to grab a drink and watch the gorgeous Mediterranean sunsets.

Planificați o călătorie în Israel