Fukuyama

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Fukuyama se numără そわか楼, ビジネスホテル・コム și Kokumin Shukusha Sensuijima în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Fukuyama, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Fukuyama

începând de la 381 lei
începând de la 3.272 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 236 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Fukuyama este februarie, cu un preț mediu de 467 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 322 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 351 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Fukuyama, temperatura medie estimată în septembrie este 24,3°C/75,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,8°C/91,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -0,6°C/30,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Fukuyama este Hiroşima Internaţional (HIJ) (40,55 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Okayama (54,25 km) Takamatsu (67,15 km)

Planificați o călătorie în Japonia