Flåm

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Flåm se numără Strand Fjordhotel, Lindstrom Hotel și Hardanger Gjestehus în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Flåm, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Flåm?

9,8
Călători de aventură
7,7
Iubitori de natură
7,7
Călători în familie
7,5
Călători de lux
7,5
Călători business
Recenzii membri (13)
Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
06.11.2017

Mostly just a gift shop and tourist transfer hub, but there are beautiful hidden gems all around.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
13.06.2016

Small town at the end of Norway's biggest fjord, Flam is a transport hub and is very prepared to accommodate customers. The Norway in a nutshell trip passes through here and it is the starting point for the Flaam Railway.

Audrey Lo @TravelingAudrey
Audrey Lo @TravelingAudreyLos Angeles
13.06.2016

Gorgeous scenic views from the city along the fjords. Must make a hike here if you're in the area. Breathtaking and most beautiful hike I've ever been on.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
13.06.2016

Simply amazing and breathtaking! A trip to Norway won't be complete without experiencing the flam train

Planificați o călătorie în Norvegia