Hemsedal

10 apr. 2020 - 11 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Hemsedal se numără Kirkebøen Hytter, Skarsnuten Panorama, Hemsedal și Alpelia în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Hemsedal, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Hemsedal

începând de la 465 lei
începând de la 768 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 496 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Hemsedal este ianuarie, cu un preț mediu de 666 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în aprilie anul trecut a fost 567 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Hemsedal, temperatura medie estimată în aprilie este 3,3°C/38,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 17,1°C/62,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -4,0°C/24,8°F.

Planificați o călătorie în Norvegia