Blenheim

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Blenheim se numără Jade Bed & Breakfast, Riverside Haven și Black Luxury Lodge în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Blenheim, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Blenheim?

9,8
Călători femei singure
9,8
Excursionişti
Recenzii membri (4)
Abigail Cagadas
Abigail CagadasHo Chi Minh City
24.02.2017

Stayed in this town 4 months while I was on working holiday. If you love wine, this is a place for you but other than, there's not much to do here. For people doing the working holiday, it's a good place to find seasonal work (Vineyards and factories)

Koji Kawano
Koji KawanoSan Francisco
18.08.2013

I was staying with my friends' home in Nelson and they took me to Marlborough wine region. They produce fantastic Sauvignon Blanc and sparkling wine.

Annie Arseneault
Annie ArseneaultMontreal
30.11.2010

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
09.01.2013

Planificați o călătorie în Noua Zeelandă