Hartă

Bilete avion Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este una din cele mai frumoase destinații de vacanță din lume. Este situată în Oceanul Pacific și are două insule principale, Insula de Nord și Insula de Sud. Este o țară unică din punct de vedere cultural și o atracție pentru turiștii din întreaga lume. Noua Zeelandă este puțin populată în raport cu suprafața sa, iar acest lucru emană un aer relaxat și calm. Frumusețile naturale abundă în Noua Zeelandă. Aici se găsesc de la munți înalți sau glaciari, până la gheizere sau plaje exotice cu nisip fin.

Wellington, capitala țării, găzduiește pe lângă majorele sedii administrative ale țării și cele mai importante obiective din punct de vedere cultural. Este un oraș care are foarte multe de oferit pentru turiști. Au loc nenumărate evenimente culturale, muzicale, proiecții de film, iar sportul poate fi practicat oriunde. Viața de noapte este la fel de animată, orașul fiind împânzit de baruri și cafenele.

Auckland este cel mai mare oraș al țării. Diversitatea se simte peste tot datorită populației mixte care locuiește aici. Sky Tower, simbolul orașului, este de neratat într-o vizită la Auckland. Deși este o clădire impunătoare, aceasta are competiție deoarece orașul este împânzit de clădiri sofisticate, moderne. Iubitorii de shopping se pot delecta la o sesiune de cumpărături pe străzile orașului deoarece se știe că aici e locul perfect pentru achiziționarea de haine la prețuri mai mult decât rezonabile.

Pentru o înțelegere mai aprofundată a culturii acestei țări, vizitați Muzeul Auckland. Este o comoară datorită colecției impresionante de artefacte Maori și Polineziene.

Frumusețile naturale ale Noii Zeelande constau în plaje întinse cu nisip fin, plantații de citrice sau izvoare cu ape termale. Insula de Nord este cunoscută pentru că este locul de naștere al istoriei țării, iar frumusețile naturale răpitoare și cultura Maori pot fi observate de-a lungul ei. Insula de Sud găzduiește portul Nelson, cel mai mare din țară. Christchurch, aflată tot în partea sudică a țării, este locul ideal pentru cei în căutare de puțină adrenalină. Există nenumărate oportunități de practicare a skiului, raftingului, sau mountain biking.

Noua Zeelandă este presărată de cascade, bazine cu apâ fierbinte și cratere adânci care amintesc despre cum a luat naștere Pământul. Erupțiile vulcanice de acum mii de ani au creat lacul Taupo, foarte căutat pentru pasionații de senzații tari. Este locul unde se practică bungee jumping, cu posibilitatea atingerii apei.

Această superbă țară este locul ideal pentru pasionații de fotografie. Tentațiile se află la tot pasul: munți, fiorduri, plaje sălbatice, păduri misterioase, ferme. Fiecare anotimp are farmecul său și frumusețile remarcabile ale țării se reflectă cu ușurință în orice perioadă a anului.

Noua Zeelandă este un veritabil paradis natural care merită văzut măcar odată în viață, așa că nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion și să vă plănuiți o vacanță de neuitat!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.