Tomar

22 ian. 2019 - 23 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Tomar se numără Casa da Sinagoga, Casa da Albertina și Casa do Jardim Escola în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Tomar, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Tomar?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Călători în familie
6,1
Gurmanzi
6,0
Iubitori de artă şi design
6,0
Călători de lux
Recenzii membri (13)
Carol F
Carol FLapa dos Dinheiros
29.06.2016

Tomar, which is home to the UNESCO listed Convento do Cristo, is a bustling market town with a variety of supermarkets, shops, cafes, restaurants, bars, banks, health centres, hospitals, schools, bus and train station and university. It is also only a short drive from Castelo do Bode Lake, which is popular for all kinds of water sport activities

Ivo Soares
Ivo SoaresCaldas da Rainha
06.01.2017

A cidade de Tomar é um sítio fantástico para se visitar! Desde o seu castelo e convento templário à sua gastronomia (pastelaria 5 estrelas)!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
01.09.2014

realy nice place with a templer castel, nice city to walk arround and feel the place

Beta
Beta
06.01.2017

A lovely historical city, with an amazing templar castle! The Convent of Christ worths the visit.

Planificați o călătorie în Portugalia