Sibiu

4 mar. 2020 - 5 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sibiu se numără Mercure Sibiu Airport (Opening June 2019), Ramada Sibiu Hotel și Continental Forum Sibiu în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sibiu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Sibiu

începând de la 202 lei
începând de la 308 lei
începând de la 256 lei

Ce spun călătorii despre Sibiu?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Excursionişti
6,4
Iubitori de artă şi design
6,4
Călători în familie
5,5
Gurmanzi
Recenzii membri (32)
Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
24.09.2017

Sibiul este înconjurat de munți în centrul Transilvaniei. Are o piață frumoasă și largă, Plaza Grande, cu palate, clădiri aristocratice și cafenele, cea mai mare parte a arhitecturii germane. Orașul vechi este foarte bine conservat cu părțile superioare și inferioare ale orașului, cu biserici, turnuri, case vechi și muzee. De asemenea, din Sibiu puteți vizita splendide locuri precum castelul Corvinolor din orașul Hunedoara; sau Alba Iulia, veche cetate care deține multe comori, cum ar fi Sala Unirii, unde a fost proclamată fuziunea Transilvaniei în Regatul României în 1918.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
22.12.2016

Sibiu este unul dintre marile orașe din Transilvania. Orașul vechi este într-adevăr frumos, mai ales iarna când este acoperit de zăpadă. Două zile ar fi un moment suficient de bun pentru a vedea toate atracțiile, dar ar fi bine să stai mai mult și să te bucuri de orașul transilvănean frumos.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
04.02.2017

Sibiu este un oraș fantastic fantastic și una dintre cele șapte cetăți originale ale Transilvaniei săsești. Este un oraș plin de viață, cu un oraș vechi frumos, cu câteva atracții și muzee istorice.

Y T
Y T
07.10.2019

Great place. Beautiful Old City. Lots and lots of great restaurants, places to see, amazing nature. All within the city. No need to rent a car, cheap public transportation and taxi services.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 207 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Sibiu este decembrie, cu un preț mediu de 317 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 242 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 250 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Sibiu, temperatura medie estimată în februarie este -0,7°C/30,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 26,2°C/79,2°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -7,3°C/18,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Sibiu este Sibiu (SBZ) (4,67 km).

Planificați o călătorie în România