Cáceres

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cáceres se numără Apartamento Turístico Puerta de Mérida, Apartamentos Turisticos Cazires și Apartamentos Turísticos Cáceres Medieval în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cáceres, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Cáceres?

9,8
Iubitori de artă şi design
9,8
Căutători spirituali
7,5
Iubitori de istorie
7,5
Călători în familie
Recenzii membri (7)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
28.02.2015

My first thought upon arrival in Caceres was: great city! where are all the tourists? Caceres has an outstanding old city that is a UNESCO site and claimed most of its riches from conquests in the new world.

Sheila T.
Sheila T.Daly City
06.01.2017

Neat city and it's a great spot to stay in for a few days and take day trips from because it's close to many other historical cities. For example Trujillo and Guadalupe. The old town is fun to explore at night because it's lit up, and has a very festive atmosphere.

Alberto Muriel
Alberto MurielCaceres
06.01.2017

One of the best semana santa places, insiste ancient town

Carlos Márquez
Carlos MárquezLuxembourg City
11.12.2011

Planificați o călătorie în Spania