Lincoln

22 feb. 2019 - 23 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lincoln se numără Graduate Lincoln, Cloverleaf Suites Lincoln și Luxury Inn & Suites Lincoln în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lincoln, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Lincoln

începând de la 389 lei

Ce spun călătorii despre Lincoln?

9,8
Trendsetteri
8,9
Iubitori de istorie
8,5
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (12)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
06.01.2017

There's not a whole lot to attract a tourist to come specifically to Lincoln. However, having said that if you are in town there are several fun things to do. It is a very nice place to live with pretty low living costs, and very friendly people

Diane Austin
Diane AustinTallahassee
06.01.2017

LIncoln is a surprisingly trendy and wonderful town to visit. It has a very active downtown, pedestrian area with many local breweries and small cafes. The university in town contributes a lot to the feeling of the place, attracting people from hundreds of miles away for every home football game. There is a nice farmer's and flea market on Saturdays that is very enjoyable. The Speedway Museum alone is worth a visit to Lincoln. Cool, eclectic, unpretentious and fabulous. Great town.

Rachel Parrott
Rachel ParrottJonesboro
06.01.2017

Lincoln is a prettier city than I expected it to be and larger too. In a way, it reminded me of home in Georgia. The capitol building is among my favorites in the country. Good eats here too.

Delphine Ashe
Delphine AsheWest Milford
06.01.2017

Great store a must to go to need a gd 5 hrs though great food on 2nd level pulled pork sandwich is great!!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 324 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Lincoln este ianuarie, cu un preț mediu de 324 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 340 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 337 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Statele Unite