Hartă

Bilete de avion SUA

Zboruri spre Statele Unite

Probabil cea mai mediatizată țară din lume, Statele Unite ale Americii reprezintă o destinație cu posibilități infinite, începând de la freamătul taxiurilor galbene din New York și până la minunatele plaje din Hawaii. Această superputere a lumii are de oferit tot, de la orașe mari și mici, la deșerturi, munți, plaje și canioane.

Cele 50 de state ale Americii se întind peste parcurile naționale, munții înzăpeziți sau plajele exotice. Este o țară impresionantă, unde oamenii vin cu așteptări foarte mari și nu pleacă dezamăgiți niciodată.

Dacă vă începeți sejurul în estul țării, New York ar trebui să fie prima destinație de vizitat. Este cel mai cosmopolit oraș al lumii, locul unde oricine ar vrea să ajungă. Pe lângă vibrația și energia orașului, nu ar trebui ratate majorele atracții pe care acest oraș unic le are de oferit: Statuia Libertății, Wall Street, Central Park sau Broadway. Sunt doar câteva dintre obiectivele de top ale orașului despre care cu siguranță a auzit oricine. În partea opusă a țării se află capitala, Washington, cu a sa Casă Albă, reședința președintelui Americii.

Las Vegas, un veritabil paradis al distracției, este un oraș despre care se spune că nu are istorie, pentru că este într-o continuă reinventare. Denumit și Orașul Păcatelor datorită permisivității autorităților, Las Vegas este un oraș extravagant, plin de culoare, cu cazinouri și hoteluri care se întrec în grandoare și posibilități.

Un alt oraș unic și deosebit de frumos este San Francisco, atât pentru străzile sale înclinate, cât și pentru oamenii extrem de politicoși și ospitalieri. Aici se află cel mai mare pod suspendat din lume, Golden Gate, un simbol al orașului și al țării deopotrivă.

Poate cel mai căutat, exploatat și îndrăgit parc de distracții din lume este Disneylandul, un adevărat paradis pentru copii și nu numai, deoarece a fost creat cu scopul de a distra și întreține pe toată lumea. Este primul parc de distracții cu tematică, unde veți întâlni personaje legendare din celebre animații și basme.

O atracție inedită a Statelor Unite o reprezintă Muntele Rushmore cu gigantica sculptură în granit a patru dintre cei mai influenți președinți ai țării. Chipurile liderilor pot fi admirate în fiecare zi a anului. Acest loc a devenit una dintre cele mai populare atracții cu caracter istoric, simbolizând triumful și libertatea.

Dintre atracțiile naturale pe care le are de oferit America, Marele Canion se află în topul preferintelor. Situat în Arizona, canionul s-a format de-a lungul a milioane de ani, iar astăzi oferă vizitatorilor o priveliște copleșitoare.

Prima rezervație din lume, Parcul Național Yellowstone reprezintă o altă atracție. Este împânzit de izvoare termale într-un decor natural sălbatic, populat de urși grizzly sau bizoni. Acest parc se află în Munții Stâncoși, iar acest lanț masiv este ideal de vizitat de către iubitorii sporturilor de iarnă.

Cascada Niagara este unul dintre cele mai vizitate obiective din întreaga lume, spectaculoasă prin forța pe care o emană și de neuitat datorită priveliștii pe care o oferă.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să vă rezervați biletul către Statele Unite, ținutul oportunităților și al experiențelor de neuiat.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.