Savannah

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Savannah se numără The Presidents' Quarters Inn, Hamilton Turner Inn și Olde Harbour Inn, Historic Inns of Savannah Collection în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Savannah, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Savannah?

9,8
Iubitori de istorie
8,3
Gurmanzi
8,0
Călători în familie
7,0
Călători de aventură
6,4
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (131)
Awilda Hernandez
Awilda HernandezHoboken
20.05.2018

I lived in this city for about four years and loved everything it has to offer. The city center offers a variety of foods, bars, and views.

Sarah LaBrie
Sarah LaBrieClearwater
18.05.2018

Love our time here and always find ourselves visiting again! So much beauty and history.

Denise And Frank M
Denise And Frank M
31.12.2017

Savannah is about 52 miles away. The city is designed in 1 mile adjacent squares with a church and park in the center of each. Fine dining and many sights to see.

James Gibbons
James GibbonsMiami
19.12.2017

Savannah is a very beautiful city with lots of history a Walk through the grave yard is spooky.

Planificați o călătorie în Statele Unite