Göteborg

2 mar. 2020 - 3 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Göteborg se numără Hotel Mölndals Bro, Best Western Plus Hotel Mektagonen și Säröhus AB în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Göteborg, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Göteborg

începând de la 476 lei
începând de la 676 lei
începând de la 1.040 lei

Ce spun călătorii despre Göteborg?

9,8
Iubitori de natură
8,3
Călători în familie
7,3
Excursionişti
7,2
Gurmanzi
6,7
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (59)
Peter  Fermont
Peter Fermont
02.08.2019

Mi-ar plăcea ... niciodată nu a fost niciodată în Suedia ... Dacă olandeză sau germană textul scris pe panouri, etc, sunt ușor de citit și de înțeles fără să înveți nici o suedeză. Adoră berea barurilor și centrele de cumpărături. Natura este minunată, oamenii sunt diferiți. Nu obișnuiește să spun salut pe străzi.

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
25.07.2014

Am vizitat aici ani în urmă când am stat cu familia prietenului meu care a locuit în această comunitate rurală. Oamenii erau fantastici, mâncarea pe care o aveam a fost uimitoare și ne-am distrat de minune folosind sistemul de autobuz pentru a ne deplasa și a explora.

Joel Gouveia
Joel Gouveia
28.11.2013

Oraș frumos, inundat de zăpadă. Mie mi-a plăcut mult ca acasă, străzile drepte, zona de andocare și podurile frumoase peste râul calm.

Caroline Aranius
Caroline AraniusVästerås
09.01.2015

Göteborg is without a doubt my favorite city in Sweden with its friendly attitude and green environment. The city offers plenty of adventures; choose from one of many food markets, shopping, parks, museums, amusement parks and much more. There's also plenty of opportunities for a day trip to one of many smaller authentic cities along the coast (Västkusten).

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 481 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Göteborg este iulie, cu un preț mediu de 848 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 682 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 700 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Göteborg, temperatura medie estimată în februarie este 1,8°C/35,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 19,5°C/67,1°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 0,5°C/32,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Göteborg este Göteborg Landvetter (GOT) (18,94 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Trollhättan Vänersborg (71,28 km)

Planificați o călătorie în Suedia