Khon Kaen

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Khon Kaen se numără Suttiluk Resident, The Cotton Apartment & Resort și Nakara Montra Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Khon Kaen, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Khon Kaen?

9,8
Călători în familie
8,4
Iubitori de istorie
8,0
Călători de aventură
Recenzii membri (13)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
10.12.2017

About 6 hrs from Bangkok on bus. The city is typical of the area with strong Chinese influence as shown in the city shrine. Many things to do and nearby towns

Dan
DanSanta Clara
07.07.2015

Khon Kaen is one of the 4 major cities in the Isan region of Thailand. It is a major city yet there are interesting historical sights nearby.

Mint'm Intanon
Mint'm IntanonTampines
13.04.2013

i'm here

BURAPA PAYUK
BURAPA PAYUK
06.01.2017

So beautiful

Planificați o călătorie în Thailanda