Krabi

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Krabi se numără The Greenery Hotel, Krabi Front Bay Resort și Riverside Hotel Krabi în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Krabi, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Krabi

începând de la 97 lei
începând de la 118 lei

Ce spun călătorii despre Krabi?

9,8
Excursionişti
9,5
Călători de aventură
8,7
Iubitori de natură
6,8
Călători eco
6,8
Gurmanzi
Recenzii membri (93)
Isaura Santana
Isaura SantanaNew York City
06.01.2017

Soo romantic!

István  Schilling
István Schilling
11.01.2019

Kedves barátságos emberek.Gyönyörű szigetek ,csodás part szakaszok,és finom ételek!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10.01.2018

Krabi is one of the most touristic places in Thailand. But with different kind of beaches, good for every kind of crowd and budgets, and beautiful surroundings, it is worth visit. At least on your first night you can base yourself on Krabi Town, near the river

Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11.06.2017

Great city. Perfect to just stay for one or two nights and go to the islands. We stayed at Pak Up Hostel. Amazing amazing amazing hostel to be at!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 75 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Krabi este iulie, cu un preț mediu de 97 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 80 lei pe noapte. Acesta este cu 9% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 88 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Krabi, temperatura medie estimată în septembrie este 28,3°C/82,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, martie, cu o medie de 33,9°C/93,0°F. Cea mai friguroasă lună este octombrie, cu temperaturi medii de 24,6°C/76,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Krabi este Krabi (KBV) (8,74 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Phuket (66,68 km)

Planificați o călătorie în Thailanda