Debrețin

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Debrețin se numără Campus Hotel, Sport Hotel și Stop Panzio în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Debrețin, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Debrețin?

9,8
Călători de lux
9,8
Excursionişti
Recenzii membri (9)
Ed Lee
Ed LeeNew York City
12.01.2015

The second largest city in Hungary that lies in the eastern portion of Hungary. When you walk the historic downtown area, you'll notice bullet holes in some of the walls that date from World War I. The town has a historic feel, but with some modern twists. Check out the restaurants that embody this theme. I also recommend checking out that bathhouses.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
09.07.2013

A city that rises out of the Hungarian plains or seems to do so. I visited en route to Lvov/Lviv, but it's worth a day anyway.

Lorrie Bee
Lorrie BeeBaltimore
06.01.2017

I loved this place - the pools are fabulous!

Magdolna
MagdolnaBudapest
14.07.2012

Planificați o călătorie în Ungaria