Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul İzmir cu Skyscanner

sixt
eury
budg
thrf
avis
erac

Închiriere auto din aeroportul Izmir

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Turcia este o țară care se cere a fi vizitată, și cum puteți face acest lucru mai bine decât cu o mașină? Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Izmir, prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini. Astfel, având propria mașină la dispoziție, vă veți putea face singuri programul de concediu, fără a depinde de mijloacele de transport în comun.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Izmir

Importante companii de închiriat mașini au birourile atât în aeroportul din Izmir, cât și în oraș. În terminalul aeroportului veți găsi companii de închiriat mașini precum National Car sau Hertz. Acestea vă pun la dispoziție diverse modele de mașini, care să se plieze după cerințele dumneavoastră.

Benzinării lângă aeroportul Izmir

Dacă aveți bifată opțiunea “de la plin la plin” pe contractul dumneavoastră de închiriere, atunci va trebui să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o. Pe drumul paralel cu aeroportul Izmir, D550, veți avea o mulțime de variante în ceea ce privește alimentarea mașinii cu carburant. Benzinării precum Shell sau Turkuaz se află foarte aproape de aeroport, la mai puțin de 500 m.

În apropierea aeroportului Izmir

Există diverse locații pe care le puteți vizita în apropiere de Izmir datorită faptului că aveți la dispoziție mașina închiriată direct din aeroport. Evitați astfel orarul autobuzelor sau trenurilor și veți câștiga timp atât de important în timpul concediului.

Locații de vizitat

Izmir

Orașul Izmir este un oraș - port, fiind principalul port pentru export. Aflat la țărmul Mării Egee și cu o istorie bogată, orașul își așteaptă turiștii care nu ezită să apară an de an. De la aeroport aveți de condus mai puțin de o jumătate de oră pentru a ajunge în Izmir, pe drumul D550. În oraș vă veți putea petrece nenumărate ore prin bazarurile turcești sau prin piețele care au loc zilnic. Vizitarea orașului Izmir poate fi o experiență unică și trebuie să profitați de aceasta.

Kușadasi

Cu adevărat acest oraș este printre punctele forte ale Turciei în materie de turism. Numeroasele hoteluri și resorturi de lux care se află aici sunt pline de turiști în fiecare an. Dacă aveți cazare în această zonă sau doriți să vă petreceți doar câteva zile aici, ați făcut o alegere excelentă.
Kușadasi se află la 101 km de aeroport, adică aproximativ o oră și 15 minute de condus pe D515.

Çesme

Situat la 85 km de Izmir, Çesme este cel mai vestic punct al Turciei. Aici își au reședința unii dintre cei mai bogați oameni din țară și nu numai. Și aici se găsesc o mulțime de resorturi și hoteluri la care serviciul clienți este pe primul loc. Pe lângă plajele minunate și resorturile de aici, o altă atracție turistică poate fi și castelul, care domină întregul oraș. Drumurile care duc la Çesme sunt D300 și E881.
Cu siguranță veți avea parte de un concediu relaxant pe teritoriul Turciei, iar datorită faptului că ați decis să închiriați o mașină, veți bifa mul mai multe zone frumoase din zona Izmir.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.