Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Agadir cu Skyscanner

Închirierea auto din aeroportul Agadir

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Importantă stațiune turistică a Marocului - Agadir și zonele din apropiere merită să fie vizitate, iar pentru a reuși să acoperiți cât mai multe locații și obiective turistice, veți avea nevoie de o mașină cu care să vă deplasați dintr-un loc în altul. Skyscanner vă oferă varianta de închiriere a unei mașini direct de pe aeroportul din Agadir, prin intermediul opțiunii sale dedicate acesteia.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Agadir

La aeroportul din Agadir veți găsi două companii de la care puteți închiria o mașină pentru vacanța dumneavoastră: Easycar și Europcar. Aceste companii vă ofera toate tipurile de mașini care v-ar putea interesa, iar condițiile de închiriere sunt foarte bune.

Benzinării lângă aeroportul Agadir

Drumul care duce la aeroport este P1714, iar cea mai apropiată benzinărie se află pe acest drum, înainte de a intra în aeroport. Benzinăria sse numeste Afriquia.

În apropierea aeroportului Agadir

Aeroportul se află la o distantă de 25 km de orașul Agadir. Pentru a putea ajunge în oraș trebuie să conduceți pe drumul P1714, iar apoi să continuați pe N1. Acest drum vă va duce până în centrul orașului. Dacă nu aveți o anumită destinație în plan și doriți să știți ce anume puteți vizita în apropierea aeroportului Agadir, mai jos veți găsi câteva dintre propunerile noastre.

Locații de vizitat

Agadir

Agadir este o importantă destinație turistică, o stațiune situată la poalele Munților Atlas și în același timp pe malul Oceanului Atlantic. Este una dintre frumusețile Marocului și merita să vizitați acestă locație. Pe lângă resorturile pe care le găsiți aici, în Agadir mai puteți vizita și zona formată din port, piețe și diverse alte obiective turistice.

Essaouira

Din Agadir puteți merge în partea de nord pentru a putea vizita orașul Essaouira. Drumul este foarte simplu, urmăriți N1 și veți ajunge exact la destinație. Essaouira este și el un oraș port, mai puțin aglomerat decât Agadir. Vechiul și noul se îmbină perfect în acest loc, iar atmosfera creată vă va învălui în așa fel încât veți ajunge să vă îndragostiți de acest oraș. Drumul durează 2 ore și 40 min, deoarece distanța care desparte Essaouira de Agadir este de 173 km.

Marrakesh

Deoarece cu siguranță nu v-ați alocat doar câteva zile pentru a vizita Marocul, noi vă propunem ca după vizita facută în Essaouira, să profitați de mașina închiriată prin intermediul Skyscanner și să continuați aventura prin Maroc, următoarea destinație fiind Marrakesh. Marrakesh, al patrulea oraș ca mărime, este un pilon important în economia Marocului datorită numărului mare de turisti atrași în fiecare an de aceste locuri. Tot aici puteți vizita cea mai renumită piață din Africa, Jemaa el-Fnaa, care păstrează vie tradiția marocană. În trecut această piata era folosită pentru decapitări în public, iar începând cu anul 1985, această piață a devenit parte din UNESCO.
Concediul pe teritoriul Marocului va fi cu siguranță unul diferit față de alte zone exotice pe care le-ți vizitat și va fi o experiență de neuitat.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.