Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Ajaccio cu Skyscanner

Închirierea auto din aeroportul Ajaccio

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Ajaccio este o destinație de vacanță căutată, iar aeroportul din Ajaccio este o opțiune excelentă pentru turiștii care vor să își petreacă un sejur pe aceste meleaguri. Skyscanner vă vine în ajutor și vă oferă posibilitatea de a vă închiria o mașină direct de pe aeroportul din Ajaccio. Pentru a fi siguri că veți găsi cele mai bune prețuri și oferte de închiriat, vă recomandăm să rezervați mașina pe care o doriți cât mai curând posibil.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Ajaccio

Un număr semnificativ de companii de închiriat mașini își pun la dispoziție serviciile pentru a vă oferi un plus de confort pe durata concediului dumneavoastră în Ajaccio. Printre acestea se numără Alamo, AVIS, Budget, National/Citer, Europcar, Hertz , SIXT, ADA și Rent a Car. Birourile acestor companii se află în clădirea care este poziționată față în față cu terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Ajaccio

Dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o, este important de știut că exista lângă aeroport câteva benzinării. Cele mai accesibile din punct de vedere al prețului sunt Esso și BP.

În apropierea aeroportului Ajaccio

Dacă sunteți în căutare de idei în ceea ce privește locațiile de vizitat, noi vă propunem următoarele locații regăsite în listele de mai jos.

Locații de vizitat

Ajaccio

La 15 min de aeroport se află orașul Ajaccio, iar drumul pe care trebuie să îl parcurgeți este Route de Campo dell Oro și apoi N193. Acest drum vă va duce până în centrul orașului Ajaccio. Capitala insulei poate fi un punct de plecare către alte locații interesante de vizitat. Ajaccio este renumit datorită faptului că aici s-a născut Napoleon Bonaparte și există numeroase atracții turistice menite să îi păstreze vie amintirea.

Golful di Lava

De la Ajaccio, dacă veți conduce pe D61 și apoi faceți stânga pe D261, veți ajunge într-o zonă foarte frumoasă a insulei și anume Golful di Lava. Plajele de aici sunt considerate adevărate minunății și cu siguranță veți fi fermecați de frumusețile acestei regiuni. O serie de resorturi se află pe coasta sud-vestică, unele mai frumoase ca altele. Distanța de parcurs până în această zonă este de 17 km și veți parcurge o bună bucată din drum prin Parcul Natural al insulei.

Lacul Tolla

Dacă doriți să schimbați peisajul, puteți să conduceți până la Lacul Tolla. Acesta se află la 34 km pe direcția nord - est față de Ajaccio, pe drumul D3. Timpul estimat pentru a parcurge acest traseu este de aproximativ o oră, iar locurile prin care veți trece sunt deosebite din punct de vedere peisagistic. De îndată ce veți ajunge la destinație, veți fi absorbiți de varietatea de culori care predomină în zonă. De asemenea, veți avea posibilitatea să vedeți un pod de piatră, dar și multe alte locuri perfecte pentru un popas. Merită orice abatere de la traseu pentru a contempla minunățiile naturii.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.