Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bergen cu Skyscanner

eury
sixt
budg
avis
erac
hert

Închiriere auto din aeroportul Bergen

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Dacă ați ales să vizitați Norvegia, iar Bergen este prima dumneavoastră destinație, atunci ați făcut alegerea potrivită. Ca să profitați din plin de timpul petrecut în această țară minunată este necesar să vă închiriați o mașină pentru a vă putea deplasa în diferite locații. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării unei mașini direct de pe aeroportul din Bergen.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bergen

La aeroportul din Bergen aveți la dispoziție cinci companii de la care puteți închiria o mașină: Avis, Budget, Hertz, Europcar și Sixt. Pentru a putea închiria o mașină este necesar să aveți carnetul de conducere de cel puțin un an.

Benzinării lângă aeroportul Bergen

Imediat după ce părăsiți aeroportul veți găsi și prima benzinărie pe drumul 580. Benzinăria se numește Statoil Flesland. Veți găsi alte benzinării în apropiere de orașul Bergen, pe drumul E39. În Norvegia prețul carburantului este destul de mare și diferă în funcție de zona în care se află benzinăria. În zonele montane distanța de la o benzinărie la alta poate fi destul de mare, așadar este indicat să vă asigurați că aveți suficient carburant în rezervorul mașinii.

În apropierea aeroportului Bergen

Orașul Bergen se află la o distanță de 15 km de aeroport și aveți două variante în ceea ce privește ruta: prima variantă este drumul 540, iar a doua drumul E39. Norvegia se află pe lista țărilor cu cel mai sigur trafic, asta datorită respectării regulilor de circulație și aplicării amenzilor destul de ridicate atunci când este cazul. În Norvegia trebuie plătită o taxă înainte de a intra în orașele mari, inclusiv în Bergen. Mai multe informații legate de aceste taxe le puteți afla direct de la compania de închiriat mașini. În general, viteza limită pentru mașini în Norvegia este de 80 km/h, însă în orașe aceasta scade la 50 km/h, iar pe autostrăzi și drumuri cu două benzi pe sens ajunge la 90 - 100 km/h. În Norvegia se conduce pe partea dreaptă a drumului, la fel ca în majoritatea țărilor din Europa. Există zone cu limitatoare de viteză, iar în unele locuri acestea pot fi nesemnalizate. Dacă vizitați Norvegia pe timpul iernii și închiriați o mașină, trebuie să cereți informații suplimentare agenției de închiriat mașini, în special în legătură cu echiparea mașinii pentru condițiile de iarnă pentru a fi siguri că vă încadrați în limitele legale și totodată, pentru a fi în siguranță atunci când vă aflați la volan.

Locații de vizitat

Bergen

Poartă către vestitele fiorduri ale Norvegiei și al doilea oraș ca mărime din această țară, orașul Bergen este o alegere excelentă pentru vizita dumneavoastră. Orașul are o mulțime de secrete care așteaptă să fie descoperite.
Parcarea în oraș poate fi o adevărată aventură, iar prețurile pentru parcare sunt destul de ridicate - până la 3 euro pentru o oră de parcare.

Salhus

La 20 km distanță de Bergen se află Salhus, un orașel la care puteți ajunge dacă veți conduce pe E16/E39. Aveți posibilitatea de a urmări linia de coastă și de a admira peisajele care vă sunt oferite.

Hardangerfjord

Este al doilea cel mai mare fiord al Norvegiei și se află la o distanță de 120 km de Bergen. Drumul până aici durează aproximativ două ore și 30 minute, însă peisajele care vi se vor așterne în față vor face ca drumul să pară scurt. Pentru a ajunge la acest fiord trebuie să conduceți pe drumul 48, la sud de orașul Bergen.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.