Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bremen cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Bremen

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să descoperiți farmecul orășelului Bremen sau să ajungeți în destinații turistice precum Hanovra sau Hamburg, închirierea unei mașini de pe aeroportul din Bremen este soluția ideală pentru a vă putea deplasa în regiunea de nord a Germaniei. Skyscanner vă oferă posibilitatea de a rezerva o mașină direct de pe aeroport, de la companiile de închiriat mașini cu renume pe plan mondial.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bremen

Agențiile de închiriat mașini prezente pe aeroportul din Bremen se află în terminalul 3, față în față cu birourile de check-in. Puteți opta să închiriați o mașină de la Avis, Enterprise/National/Alamo, Europcar, Hertz/Dollar/Thrifty sau Sixt.

Benzinării lângă aeroportul Bremen

La mai puțin de un kilometru după ce părăsiți zona aeroportului veți găsi o benzinărie de tip Shell. Aceasta se află pe drumul B6/Neuenlander Str. și este o variantă de luat în considerare și la întoarcere în aeroport, dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Bremen

Orașul Bremen se află la o distanță de 4 km de aeroport și drumul nu durează mai mult de 10 minute. Orașul poate fi vizitat destul de ușor, iar dacă doriți să parcați mașina și să vă plimbați pe jos, există diverse locuri de parcare în diferite zone ale orașului. Puteți parca în zona centrală a orașului în locurile amenajate pe marginea drumului. Prețul pentru 15 minute de parcare este 0,5 euro, iar durata maximă de parcare în astfel de locuri este de 2 ore. Nu uitați să puneți tichetul de parcare la loc vizibil, preferabil pe bordul mașinii, pentru a fi siguri că nu veți primi o amendă de parcare. Trebuie să știți că în astfel de locuri parcarea trebuie plătită în orice zi a săptămânii, la orice oră. În zonele din apropierea centrului, parcarea pe stradă se plătește de luni până vineri în intervalul orar 09:00-20:00, iar sâmbăta între 9:00-18:00. Pentru o jumătate de oră se plătește o sumă de 0,5 euro.

Locații de vizitat

Hamburg

Până la Hamburg aveți de condus o oră și 20 minute, iar distanța este de 126 km pe drumul A1. Drumurile din Germania sunt foarte bune, iar limitele de viteză variază în funcție de condițiile de trafic și de tipul de drum pe care vă aflați. În condiții normale de trafic limita de viteză pe drumurile naționale este de 100 km/h. Pe autostradă limita este de 130 km/h, existând însă și porțiuni de autostradă fără limită de viteză. Dacă nu sunt respectate regulile de circulație, poliția poate să vă amendeze pe loc cu o sumă de până la 35 euro.

Bremerhaven și Cuxhaven

La nord de Bremen se află două locații de vizitat, orașe - port cu ieșire la Marea Nordului: Bremerhaven - la o distanță de 64 km de Bremen și Cuxhaven - la o distanță de 98 km de Bremen și 35 km de Bremerhaven.
În această parte a țării puteți să vă plimbați pe plajele Mării Nordului, să vizitați zonele portuare și diferite muzee, profitând la maxim de mașina dumneavoastră închiriată prin intermediul Skyscanner.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.