Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dortmund cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Dortmund

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

În partea de vest a Germaniei aveți posibilitatea de a vizita un oraș plăcut precum Dortmund, iar pentru ca vacanța pe care o petreceți aici să fie completă, veți avea nevoie de o mașină cu care să vă deplasați în diferite locații. Prin intermediul Skyscanner aveți opțiunea de a căuta și rezerva mașina potrivită pentru dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Dortmund

La aeroportul din Dortmund există șase companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt și Thrifty. Aceste companii sunt recunoscute pe plan internațional și vă vor oferi serviciile de care aveți nevoie. Birourile companiilor se află la nivelul 0 al aeroportului în zona de Sosiri, iar mașinile se preiau din parcarea P1 la nivelul 0.

Benzinării lângă aeroportul Dortmund

Lângă aeroportul din Dortmund veți găsi o benzinărie Esso. Benzinăria se află la o distanță de 650 metri de aeroport, pe drumul Nordstraße. După ce ieșiți din aeroport conduceți pe L821 și la intersecția cu drumul L677 faceți stânga pe Nordstraße. Benzinăria se va afla pe partea dreaptă.

În apropierea aeroportului Dortmund

Aproape de aeroport se află orașul Dortmund, la o distanță de doar 13 km pe care trebuie să îi parcurgeți pe drumul B1.
Dormund este un oraș verde cu o mulțime de posibilități de petrecere a timpului. Mai multe detalii despre oraș și locații de vizitat puteți găsi aici. Dortmund oferă câteva variante de parcare pe stradă în zona Eisenmarkt și Kuckelke. Prețul pentru o oră este de 1,5 euro. Parcări amenajate se găsesc în diferite zone ale orașului, acestea având un număr destul de mare de locuri de parcare. De exemplu, parcarea Friedensplatz care se află pe Südwall are un număr de 454 de locuri de parcare. Pentru o oră de parcare se plătește 1,7 euro, pentru două ore 3,2 euro, iar pentru până la 3 ore de parcare veți plăti 4,30 euro.

Locații de vizitat

Köln/Cologne

Köln, cunoscut și sub numele de Cologne, este unul dintre cele mai vechi orașe ale Germaniei și o destinație care merită vizitată. Orașul este unul foarte cunoscut datorită uzinelor Ford care se află aici, dar și datorită celebrei producții Eau de Cologne.
Köln se află la o distanță de 93 km de Dortmund, distanță care o veți parcurge pe A1/E37.

Düsseldorf

La sud - vest de Dortmund, mai exact la 70 km, veți putea vizita orașul Düsseldorf, renumit pentru zonele sale de cumpărături. Dacă sunteți printre cei împătimiți de cumpărături, acest oraș este unul pe care nu trebuie să-l ratați. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe A40, iar apoi va trebui să intrați pe A52, urmărind indicatoarele către Düsseldorf.
În oraș veți putea parca pe locurile din stradă, locuri special amenajate pentru parcare. În centrul orașului parcarea se plătește de luni și până vineri în intervalul orar 8:00-18:00. Sâmbăta se plătește parcare doar între 8:00 și 16:00. Costul pentru o jumătate de oră de parcare este de 0,25 euro în intervalul 8:00-11:00 și 0,75 euro între 11:00-18:00.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.