Hartă

Bilete de avion Dortmund

Dortmund este un oraș german străbătut de râul Ruhr, care se mândrește cu numeroasele sale spații verzi și muzee. Deși este un oraș industrial, ingeniozitatea localnicilor a făcut ca multe din fabricile închise să fie preschimbate în puncte de atracție pentru turiști. În astfel de locuri au loc evenimente culturale și concerte muzicale.

Parcul Westfalen este unul din cele mai mari parcuri din Europa și este un loc ideal pentru toate categoriile de vârstă, pentru că deține atât locuri de joacă pentru copii, cât și un muzeu al Cărților de Bucate sau Casa Naturii, situată în mijlocul parcului.

Muzeele din Dortmund se bucură de colecții diversificate, astfel că la Muzeul de Istorie Naturală pot fi remarcate exponate din domeniul paleontologic, geologic și biologic. Muzel de Artă și Istorie a Culturii deține numeroase piese de mobilier, sculpturi și picturi reprezentative culturii orașului.

Poate cel mai impresionant și emoționant obiectiv din Dortmund este Muzeul Memorial Steinwache, în mare măsură din cauza încărcăturii istorice și a poveștilor care stau în umbra exponatelor.

Stilul arhitectural roman este reprezentat de Biserica Sf. Reinold și Biserica Sf. Petre. Aceste edificii sunt unele dintre cele mai importante monumente din regiune. O altă clădire interesantă din punct de vedere arhitectural este centrul de artă Dortmunder U, care găzduiește Muzeul Ostwall.

Dortmund este și un oraș al fotbalului, pentru că aici se află una din cele mai bune echipe de fotbal din Germania, Borussia Dortmund, și cel mai mare stadion de fotbal din Germania. Iar pentru ca imaginea să fie completă, Dortmund este recunoscută pentru tipurile de bere produse la nivel local.

Nu vă rămâne decât să vă rezervați biletul de avion și să plănuiți o vacanță relaxantă într-unul din cele mai plăcute orașe din Germania.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Dortmund

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Dortmund: Dortmund.
easyJet, Vueling Airlines, Eurowings Europe, United, Ryanair, eurowings, Air Leisure și Laudamotion au zboruri directe către Dortmund.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Dortmund este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.