Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Eindhoven cu Skyscanner

sixt
eury
hert
alam
budg
thrf

Închiriere auto din aeroportul Eindhoven

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Oraș în partea de sud a Olandei, foarte aproape de partea de nord a Belgiei și la mai puțin de două ore de orașe importante din Olanda, Eindhoven poate fi destinația dumneavoastră pentru un concediu sau chiar și pentru un sfârșit de săptămână. Pentru a nu depinde de mijloacele de transport în comun și pentru a vă face programul după bunul plac, Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de căutat și rezervat mașini direct de pe aeroportul din Eindhoven.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Eindhoven

La aeroport există patru companii internaționale care oferă mașini pentru închiriere: Avis, Hertz, Europcar și Sixt. Birourile acestora se găsesc la Luchthavenweg 13, în partea stângă a terminalului. Pentru a returna mașina în aeroport, trebuie să urmăriți semnele care vă îndrumă către aria specială în cadrul parcării aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Eindhoven

La 8 km de aeroport, chiar în apropierea orașului Eindhoven, se află o benzinărie BP pe drumul Noord Brabantlaan.Cu siguranță dacă aveți în mașină un sistem de navigare și setați ca destinație cea mai apropiată benzinărie, acesta vă va programa traseul cel mai scurt până la prima benzinărie care apare în drumul dumneavoastră, indiferent de destinația spre care vă îndreptați.

În apropierea aeroportului Eindhoven

Lângă aeroport se află orașul Eindhoven, unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda. Este un oraș frumos care are cu ce să se mândrească, iar distanța de la aeroport este de 10 km, pe A2. Zona De bergen a orașului este zona veche unde veți găsi o mulțime de clădiri vechi, dar bine întreținute, o mulțime de terase și magazine. Puteți găsi parcare pe stradă aproape de zona centrală la prețul de 2,2 euro pe oră sau puteți să parcați în parcări amenajate unde aveți șanse mult mai mari să găsiți locurile de parcare disponibile.

Locații de vizitat

Gouda

Acest oraș este renumit datorită brânzei care îi poartă numele - brânza Gouda. Orașul se află la o distanță de 118 km de Eindhoven și reprezintă una dintre atracțiile turistice ale Olandei. Iubitorii de brânzeturi pot aici să testeze varietatea de sortimente puse la dispoziție de producătorii din regiune. Aceștia se întâlnesc în fiecare zi de joi în perioada iunie - august în intervalul orar 10:00-12:30 în orașul Gouda pentru a-și expune brânzeturile.

Rotterdam

Un concediu în Olanda nu poate fi complet fără o vizită în Rotterdam. Cel mai mare port din Europa se află la 111 km de Eindhoven , iar drumul pe care trebuie să conduceți este A16 și A58.

Haarlem

Oraș renumit pentru fabricile de bere din trecut, Haarlem este acum un oraș important pentru cei care iubesc florile. Aici puteți vizita un muzeu al florilor, dar și o replică a primei locomotive construite.
Pentru a ajunge în Haarlem din Rotterdam trebuie să conduceți pe E19, iar distanța este de 72 km. Drumul nu durează mai mult de o oră.
Așadar, aveți o mulțime de locații de vizitat pe teritoriul Olandei, iar aici am amintit doar câteva mai importante și sunt doar niște sugestii. Datorită faptului că aveți la dispoziție mașina închiriată prin intermediul Skyscanner, puteți să vă stabiliți singuri traseul pe care doriți să îl urmați.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.