Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Kona cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Kona

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești o vacanță de vis în Hawaii, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Kona.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Kona

Închirierea unei mașini îți permite sa descoperi frumusețile naturale pe care insula le are de oferit. La Aeroportul Internațional Kona operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Alamo, Budget, Hertz, Thrifty, Enterprise, National sau Dollar. În Hawaii se închiriază în mod frecvent mașini, de aceea este recomandat să faci rezervarea cu 48 de ore în avans.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Kona

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. La sud de aeroport, pe autostrada Queen Ka’ahumanu există mai multe benzinării, cea mai apropiată de șosea fiind stația Tesoro. La nord de aeroport, pe aceeași autostradă se află o stație de alimentare Shell.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Kona

Condusul pe insula Hawaii este o adevărată plăcere, drumurile sunt în stare bună și bine semnalizate. La fel ca și în Statele Unite, condusul în Hawaii se practică pe partea dreaptă a drumului, iar limitările de viteză sunt exprimate în mile pe oră. Condusul se poate realiza doar dacă șoferul are permis de conducere internațional valid sau permis de conducere scris în limba engleză.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute destinații din apropierea Aeroportului Internațional Kona.

Kailua-Kona

Kailua-Kona este principalul oraș din vestul insulei și o atracție turistică superbă. Pe lângă magazinele de suveniruri, plajele superbe și restaurantele cu vedere la ocean, acest oraș oferă posibilitatea de a vizita un sit arheologic unic și interesant.
Kailua-Kona se află la sud de aeroport, iar drumul durează 15 minute pe autostrada Queen Ka’ahumanu. Nu vei întâmpina probleme în privința parcărilor, hotelurile oferă loc de parcare, iar în oraș există multe locuri de parcare fără taxă.

Volcano

Volcano este o localitate mică la est de aeroport și este un punct de atracție deoarece se află în imediata apropiere a Parcului Național Vulcanic din Hawaii.
De la aeroport se poate ajunge la Volcano pe două rute, ambele având o durată de puțin peste 2 ore. Primul traseu este pe șoseaua HI-190, al doilea, înspre sud, pe șoseaua HI-11. La destinație nu vei întâmpina dificultăți în privința locurilor de parcare.

Kohala

Coasta Kohala se află în nordul insulei, iar denumirea vine de la muntele cu același nume din zonă, cel mai vechi dintre cei cinci vulcani care au format insula. Zona prezintă interes pentru superba plajă Hapuna, dar și pentru situl istoric Pu’ukohola Heiau, unde se află ruinele ultimului templu hawaiian.
Drumul de la aeroport durează puțin peste o oră pe drumul național HI-19 și HI-270. Este recomandat ca la rezervarea camerei de hotel, să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.