Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Newcastle cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Newcastle

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Fie că doriți să petreceți câteva zile în Newcastle sau să faceți excursii în zone importante din apropiere, Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră pentru a găsi mai ușor mașina care vi se potrivește, fie ea manuală sau automată, cu un anumit tip de carburant sau un tip de mașină preferat.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Newcastle

În aeroportul din Newcastle există cinci companii de închiriat mașini: Europcar, Hertz, Avis, Budget și Interrent. Birourile companiilor se află în terminalul aeroportului, la parter, vis-a-vis de Sosirile Domestice. În Marea Britanie se conduce pe partea stângă a drumului, dar nu ar trebui să aveți niciun fel de probleme deoarece atât autostrăzile, cât și drumurile naționale sunt foarte bine puse la punct, iar traficul se desfășoară foarte bine.

Benzinării lângă aeroportul Newcastle

Pe drumul B6918 se află cea mai apropiată benzinărie după ce părăsiți aeroportul. De aici, puteți urma A696 către Newcastle. Intrați în sensul giratoriu și îl părăsiți la a treia ieșire, continuând pe A167, iar apoi urmăriți indicatorul spre centrul orașului. Drumul nu ar trebui să dureze mai mult de 15-20 minute. Benzinăriile acceptă plata cu cardul, dar și cash, iar moneda națională este lira sterlină.

În apropierea aeroportului Newcastle

Prima oprire după ce plecați de la aeroport este orașul Newcastle. În oraș puteți parca mașina în parcările semnalizate corespunzător. Există aparate pentru eliberarea tichetelor de parcare în apropiere de locurile de parcare. Trebuie să cumpărați tichet dacă doriți să parcați mașina în intervalul orar 8AM – 6:30 PM în orice zi a săptămânii în centrul orașului sau de luni până sâmbătă în afara zonei de centru.

Dacă mergeți pe A1 în partea de nord, veți ajunge la un moment dat la Warkworth. Aici se află un minunat castel pe care trebuie să îl vizitați. Distanța este de 30 mile, iar dacă cumva ați uitat să alimentați mașina înainte de plecare, nu trebuie să vă faceți probleme. Pe întreg drumul veți găsi benzinării unde puteți alimenta și unde puteți să faceți câte o pauză.

Locații de vizitat

Zidul lui Hadrian – Hadrian’s Wall

La o oră de Newcastle se află Zidul lui Hadrian, zid construit în anii 120-130 D.Hr în perioada în care Anglia era sub ocupație romană. Este unul dintre cele mai importante obiective turistice din această zonă și se poate ajunge foarte ușor pe drumul A69.

Carlisle

Zidul lui Hadrian se află foarte aproape de Carlisle. Conduceți pe drumul A689 și apoi B6264. În Carlisle puteți vizita catedrala sau castelul.

La sud de Carlisle se află Lake District National Park, o zonă cu o mulțime de lacuri și păduri. Puteți chiar să închiriați o cabană pentru câteva zile pentru a vă deconecta cu totul de la viața cotidiană. Din Carlisle puteți merge spre sud pe M6, iar în dreptul orașului Penrith să continuați pe A66 spre Keswick.

Dacă optați să mergeți la nord de Newcastle, conducând pe A696 veți ajunge într-un alt parc național – Northumberland National Park.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.