Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Plovdiv cu Skyscanner

eury
sixt
alam
avis
erac
nanl

Închirieri auto la Aeroportul Plovdiv

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești câteva zile de vacanță în Plovdiv sau un concediu prelungit pe teritoriul Bulgariei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Plovdiv.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Plovdiv

Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport ai ocazia să-ți faci propriul program, în ritmul tău, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Plovdiv momentan nu se găsesc birouri ale companiilor de închirieri auto. Cu toate acestea, cele mai cunoscute companii internaționale, precum și câteva locale au birouri în Plovdiv. Rezervarea mașinii o poți efectua online, iar mașina o vei găsi la aeroport. Dintre companiile care-și oferă serviciile amintim: Hertz, Avis, Top Rent a Car sau Plovdiv Car Rent.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Plovdiv

Majoritatea companiilor oferă mașina închiriată cu plinul făcut, cu condiția ca la returnare, mașina să aibă rezervorul plin. Nimic mai simplu, deoarece în apropierea aeroportului există numeroase stații de alimentare pe drumurile principale, pe ambele sensuri de mers.
Cea mai apropiată stație de alimentare este Lukoil și se află imediat după ieșirea din aeroport, pe șoseaua 86. Pe aceeași șosea, înspre nord și sud se află alte stații Lukoil, Eko, Angas și Shell.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Plovdiv

Aeroportul Plovdiv este astfel poziționat încât să fie ușor accesibil de pe drumurile principale din apropiere. Indicatoarele sunt scrise cu alfabetul chirilic, de aceea e indicat să ai minime cunoștințe de limbă bulgară. Este recomandat să conduci prudent pe drumurile din Bulgaria deoarece se poate întâmpla ca unele șosele să nu fie semnalizate sau trasate corespunzător.
În imediata apropiere a aeroportului se află șoseaua 86, iar la nord autostrada A1, cunoscută și sub numele de Trakia. Această autostradă conectează capitala Sofia cu Plovdiv și orașul Burgas, situat pe coasta Mării Negre.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Plovdiv.

Plovdiv

Plovdiv este al doilea oraș ca mărime din Bulgaria și unul dintre cele mai vechi din Europa. Orașul este faimos pentru artefactele istorice descoperite aici. Principala atracție o reprezintă orașul vechi unde poți vizita muzee, galerii și clădiri superbe din punct de vedere arhitectural.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează puțin peste un sfert de oră pe șoseaua 86. În oraș există suficiente locuri de parcare, unele gratuite. Cele din apropierea centrului costă în jur de 1 Euro pentru o oră de staționare.

Pazardzhik

Pazardzhik este un orășel cu o atmosferă plăcută și rezidenți prietenoși. Râul Maritsa conturează forma orașului, împărțindu-l în două părți. Centrul orașului este compact, cu o mulțime de obiective interesante și restaurante cochete unde poți servi masa.
Drumul de la aeroport durează aproximativ 50 de minute pe șoseaua 8. În oraș nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare. De asemenea, multe hoteluri oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Bansko

Situat la poalele munților Pirin, Bansko este o atracție deosebită pentru amatorii sporturilor de iarnă. Dar orașul are de oferit mai mult de-atât: ruinele fortăreței Staroto Gradishte, Muzeul Nikola Vaptarov sau Turnul cu Ceas care poate fi observat din oricare parte a orașului.
Bansko se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de două ore și jumătate pe șoselele 8 și 84. În perioada iernii este destul de dificil să găsești locuri de parcare. De aceea e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.