Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Perth cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Perth

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu ajutorul unei mașini ai posibilitatea de a explora frumusețile uluitoare ale Australiei de Vest. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Perth.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Perth

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul itinerariu fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Cele mai importante companii au birouri în incinta Aeroportului Perth: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Redspot și Thrifty. Birourile se află la parterul terminalelor 1, 2, 3 și 4.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Perth

La închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o benzinărie pentru alimentare, dar și de un plin făcut la returnarea mașinii, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri. La ieșirea din aeroport, pe National Highway 94 se află o stație de benzinărie BP pe partea dreaptă. Dacă ieși din aeroport pe partea opusă, pe State Route 55 se află o stație Caltex pe partea dreaptă.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Perth

Condusul în Australia se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul Perth este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiune. La ieșirea din aeroport te vei afla pe drumul 94, cunoscut și sub denumirea de Great Eastern Highway Bypass. Acesta face legătura între Perth și est.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la orașele din apropierea Aeroportului Perth.

Perth

Perth este locul ideal pentru cel puțin un city-break. Se spune că este unul din cele mai bune orașe de locuit din lume. Cu așa un renume, e sigur că Perth oferă o mulțime de oportunități vizitatorilor săi.
Distanța de la aeroport este de 13 km, iar drumul durează în jur de 20 de minute pe National Highway 94. Majoritatea locurilor de parcare pe stradă au timp de staționare limitat la o oră. Sunt mai accesibile parcările etajate, cu timp nelimitat de staționare, iar taxa pentru o oră variază între 2,5 și 4$, în funcție de locația parcării.

Fremantle

Fremantle este o locație boemă, foarte populară în rândul iubitorilor de artă și muzică. Atmosfera orașului este fermecătoare, iar buticurile și restaurantele își așteaptă clienții până seara târziu.
Distanța de la aeroport este de 27 km pe State Route 7 și autostrada Leach, iar drumul durează în jur de 35 de minute. În privința locurilor de parcare, există o parcare pe High Street unde primele 30 de minute sunt gratuite. Dacă vrei să lași mașina pentru mai multe ore, cea mai convenabilă opțiune ar fi parcarea Queensgate din centrul orașului.

Mandurah

La sud de aeroport se află Mandurah, locul perfect pentru iubitorii de soare și de sporturi acvatice. Plajele întinse sau Parcul Național Yalgorup care se află în apropiere sunt doar câteva dintre motivele pentru care Mandurah poate fi destinația ideală pentru o vacanță relaxantă.
Distanța de la aeroport este de 78 km pe drumul Kwinana, iar drumul durează puțin peste o oră. Există mai multe parcări fără plată, dar timpul de staționare este limitat. Parcări pentru o zi întreagă se pot găsi în apropierea atracțiilor principale ale orașului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.